2014. március 27., csütörtök

Hogyan keress pénzt velünk - önállóan!



Ez (a) valódi internetes pénzkereset! Jóllehet ezt a fogalmat mára sikerült lejáratni, ezúttal valóban olyan e-kereskedelmi módszerről van szó, amellyel pénzt kereshetsz. Sőt, nagyon jól kereshetsz! És igen, az internetről, hiszen a világháló nélkül ez nem menne. Minden egyéb sztereotípiát felejts el, amit eddig gondoltál a netes munkákról - mert ez alapjaiban teljesen más!





  • Nem kell embereket beszervezned, mert nem ebből lesz a pénz, hanem a valós kereskedésből.
  • Nem kell másoknak ajánlani - s mégis, mindenki szívesen ajánlja másnak! Aki ezt teszi, annak honorálja a rendszer a partnerségi ajánlást.

Két - egymástól független - módon kereshetsz pénzt a DSDomination-nal:


1. Használod a megtanult drop shipping módszert. 


  • Videós anyagokon át lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan működik a drop shipping, mire kell figyelned, mit hogyan kell kitöltened, mi miért van, milyen szabályokhoz kell alkalmazkodnod annak érdekében, hogy sikeresen profitálj, és tisztességesen kereskedj.
  • Szó szerint véve: megtanítunk arra, hogyan tudsz drop shippelni terméket a nagykereskedelmi forrásokból, és eladni azokat az eBay-en?
  • A legjobb az egészben, hogy ezt a terméket (módszert) mindenki képes használni, aki követi az egyszerű lépéseket. Nem kell aggódnod a forgalom miatt - az ebay piaca óriási az egész bolygón, hatalmas forgalmat generál minden egyes nap.


2. Továbbajánlod - opcionális, tehát NEM KELL.


  • Affiliate tagként lehetőséged van tovább ajánlani a DSDominationt másnak is. Ahhoz, hogy tag lehess, meg kell venned az Affiliate Status-t - tőlünk pedig kérhetsz olyan elkapó oldalakat, amelyek automatikusan segítik a munkádat, mások tájékoztatását. Ha ez is érdekel, mert szeretsz emberekkel foglalkozni, ajánlani valami igazán hasznosat, anélkül, hogy nekik is ugyanezt kellene vállalniuk, a DSDomination nagylelkűen javadalmazza az erőfeszítéseid - 10 szinten át, bármekkora csoport létrehozható!

Ne halogasd,

vágj bele MOST,

Regisztrálj itt!

 REGISZTRÁCIÓ

Többet infóra van szükséged?

Olvass tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése